Plüss állatokkal és virággal nem lehet megvédeni a határt


Újabb és masszívabb kerítéssort kell kiépíteni a magyar-szerb határra a legmodernebb technikai eszközökkel, mely bevándorlók százait képes feltartani. A lépés nélkülözhetetlen ha a törökök politikája számunkra kedvezőtlenül alakulna. Jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádio 180 perc című műsorában.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában - See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/64420/Orban_Viktor_Ujabb_keritessor_epul_a_deli_hataron#sthash.tsPLwueq.dpuf

Magyarországra ellenőrzés nélkül senki nem léphet be, azonban a határt nem lehet virágokkal és plüss állatkákkal megvédeni. Oda kerítés, rendőri erők, katonák és fegyverek kellenek.

Orbán Viktor: plüss állatokkal és virággal nem lehet megvédeni a határt

Akinek Magyarország elutasítja a belépését, de “az emberi jogi szervezetek Soros György pénzéből fizetett aktivistái” fellebbeznek ez ellen, azoknak Magyarország területén kell megvárniuk a bírósági döntést, és közben nem lehet őket zárt táborokban tartani. Ha a fellebbezést zárt táborokban kellene megvárniuk, akkor még az a néhány ember sem lenne, akit ma az embercsempészek Nyugatra próbálnak irányítani – tette hozzá a miniszterelnök.

A miniszterelnök azt is mondta: aki azt állítja, nincs összefüggés a migráció és a terrorizmus között, az “nem tudja, mit beszél, vagy a napnál világosabb tényeket próbál eltagadni valamilyen okból”. A magyar kormány álláspontja szerint a terrorizmus azért jelent meg, majd “hízott fel” Európában, mert ellenőrizetlenül érkeztek több százezren olyan helyekről, ahol a nyugati világot ellenségnek tekintik. “Félháborús állapotok vannak, ilyen körülmények között nem lehet kockáztatni” – hangsúlyozta.

https://fiatalszemmel.blogstar.hu/./pages/fiatalszemmel/contents/blog/29770/pics/lead_800x600.jpg
Fiatalszemmel,kerítés,migrans,orbanviktor
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?