Fekete ruhába öltözve fogják elhozni a halált


Összeesküvés elmélet, háttér hatalom, Nostradamus jóslatai, és néhányunk számára Baba Vanga neve is ismerős lehet. 

A szabadkőművesek talán sokak számára a földtől túl elrugaszkodott ténynek minősülnek. Azonban ha a híres látó, Nostradamus szavait idézem, már lehet másképp látjuk a helyzetet. 

Nostradamus jóslatai hátborzongatóan lefesti a mai Európát, és kétségbeejtő jövőképet tár elénk, és a legroszabb még hátra van:

A híres, 16. századi francia filozófus előre látta, hogy eljön az a nap, mikor Közel-Keletről szélsőséges iszlamista terrorszervezet igyekszik uralma alá vonni a keresztény Európát, ami végül a harmadik világháború kirobbanását fogja eredményezni.

Nostradamus feljegyzéseiben “egy Mezopotámiából származó, barbár cselekedeteket végrehajtó csoport” fogja rettegésben tartani a keresztény világot. És sokan úgy gondolják, hogy ez a csoportosulás nem más, mint az Iszlám Állam.

Az ókori Mezopotámia a mai Irak területén feküdt, és az elmúlt években az Iszlám Állam szélsőséges tagjai elsősorban Irak területének nagyrészét igyekeztek megszerezni. Nostradamus jóslata szerint ez a szélsőséges csoportosulás “rendkívül gonosz tetteket fog elkövetni, zsarnokoskodni fog, követői fekete ruhába öltözve fogják elhozni a halált.”

A legszörnyűbb, amit Nostradamus előrevetített, hogy 2016-ban fog kitörni a harmadik világháború, ami az Iszlám Állam és nyugati világ között fog zajlani. És a harcok nem fognak hamar véget érni, ugyanis a háború 27 éven keresztül tart majd.

A harmadik világháború 2016-os kipattanása mellett Nostradamus három antikrisztus eljövetelét is megjósolta.

A másik nyugtalanító információ: bulgáriai tisztánlátó, Baba Vanga már nem él,  1996-ban, 85 éves korában meghalt. Ennek ellenére mégis megjósolta a 2001. szeptember 11-i terrorista merényleteket, a kereskedelmi központok tornyai elleni támadást, a 2004-es pusztító szökőárat, és Barack Obama elnökké választását. Annak ellenére, hogy vak volt, mégis olyan dolgokat látott meg, amit mi, “látók” sosem leszünk képesek.

Még halála előtt, közel 20 éve, Baba Vanga ijesztő jövőt jósolt Európának. Az asszony egy “nagy muszlim” háborút látott, amely 2010-ben fog elkezdődni. Ez a jóslat beigazolódott, hiszen ekkor indult be egy, az egész Közép-Keletet és Észak-Afrikát átfogó tüntetéssorozat, demonstráció, ami Arab Tavaszként vált ismerté.

Baba Vanga szerint ennek a háborúnak a vége fog szörnyű következményekkel járni, mégpedig 2043-ra az arabok átveszik az uralmat a keresztény Európában, és ebben az évben fog megalakulni Rómában a kalifátus, azaz egy feudális rendszer, amely a legtöbb muszlim ország államformája.

A baljós jóslatok itt még nem érnek véget. Baba Vanga arra figyelmeztetett akkor, hogy 2016 után Európa léte nagy veszélybe kerül. A konspirációs elméletek gyártói szerint a következő években az Iszlám Állam fog komoly veszélyforrást jelenteni az öreg kontinesre nézve.

Baba Vanga jóslatai eddig 85 százalékos arányban beigazolódtak, ezért egyre többen tartanak a muszlim államok térnyerésétől, ami a profécia szerint jövő esztendőben kezdődik majd el csak igazán.

Bab Vanga eddig beigazolódott jóslatai:

  • Globális felmelegedés és a 2004-es tzunami: 1950-ben Baba Vanga azt mondta, hogy “a hideg területek meleggé válnak és a vulkánok felébrednek”. Ugyanakkor, egy hatalmas árról beszét, amely városokat és embereket fog elsodorni, minden a víz martalékává fog válni. Az emberek ezt a 2004-es tzumanival hozták kapcsolatba.
  • 1989-ben Baba Vanga arra figyelmeztette az amerikaiakat, hogy két acélmadár fogja megtámadni őket. Egyesek szerint a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokra gondolt.
  • Barack Obama elnökké választása: Azt mondják, hogy az idős nő még Barack Obama megválasztását is megjósolta, mégpedig, hogy az Egyesült Államok 44-dik államelnöke afro-amerikai lesz. A tisztánlátó azt is elmondta, hogy Ő lesz az utolsó elnöke az államoknak.
https://fiatalszemmel.blogstar.hu/./pages/fiatalszemmel/contents/blog/26043/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?