Sztálin unokája egy amerikai punk


A sokkoló külsejű lány, aki a lenti képen látható nem más, mint Sztálin unokája.

Furcsa okokból, eddig csak a közeli barátai tudták, hogy kik a felmenői, a napokban aztán kitálalt a közösségi média elé egy nagyobb halom ropogtatni valót. Bejelentette, hogy Ő Sztálin unokája.

Azé a Joszif Visszarionovics Sztáliné, aki a világtörténelem legnagyobb jelentőségű és legnegatívabb megítélésű vezetői közé tartozik. A diktatúra egyszemélyi vezetője, és nevéhez fűződik a világ legnagyobb megsemmisítőtábor-rendszerének, a Lenin által létrehozott Gulágnak a kiterjesztése.

Visszatérve a "tündéri kis unokára"

Sztálin egyetlen lányának harmadik és egyben legfiatalabb gyermeke, aki a karján tetoválások garmadájával, ajkában piercinggel, nyakában és csuklóján csörgő láncokkal fényképezett nő játék pisztollyal és játéktöltényekkel teli övtáskával pózol, a The New York Post szerint "igazi amerikai punk". Evans az oregoni Portlandben él, buddhista és régiségboltja van.

A papáról kérdezve így nyilatkozott: "Én a nagyapámról sokáig azt tudtam, hogy a második világháború három győztes államférfijának egyike volt.
- De aztán egyszer az anyám leültetett, és elmondta a valóságot. Akkor szereztem tudomást nagyapám bűneiről"  -
idézi a The New York Post Chrese Evanst. A nő, saját állítása szerint nem politizál, és Oroszországhoz is immár csak az köti, hogy szereti és rendszeresen el is készíti az oroszok híres borscs-levesét.

https://fiatalszemmel.blogstar.hu/./pages/fiatalszemmel/contents/blog/25942/pics/lead_800x600.jpeg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?