Melyik Call of Duty rész jut eszedbe egy műholdról?


Észak-Korea egy 94 perc alatt a Földet megkerülő műholdat állított pályájára, pontosan egy hete nagy hatótávolságú rakétával, a nemzetközi tilalom ellenére is.

Hát nem édesek?! Biztosra akartak menni...

Ez a mozzanat azonnal okot adott némi aggodalomra, és bár Észak-Korea bejelentette, hogy maximális biztonságban volt a kilövés alatt-közben-után az egész világ, az ENSZ biztos ami biztos alapon azonnal Biztonsági Tanácskozásba kezdett az Egyesült Államok és két térségbeli szövetségese kezdeményezésének köszönhetően.

Felfigyelt tehát az eseményekre az az Egyesült Államok, amely a világ összes atomfegyverének (~16000) mintegy felét bitorolja. Hogy kinél van a másik fele? Természetesen Oroszország tartja a kezében. A két szuperhatalom jelenleg 1800 atomrakétát tart kilövésre kész állapotban. Csak úgy...

Ettől a gondolattól joggal fázhatunk, hiszen egy nukleáris fegyverekkel való fenyegetőzés egyenes út lehet a Hidegháborúhoz.

Napokkal ezelőtt ez a helyzet nem hogy alább hagyott, hanem erősödni látszik. Vajon tényleg ettől kell tartanunk, vagy csak figyelem elterelés, hogy a terroristák nyugodtan ügyködhessenek?

https://fiatalszemmel.blogstar.hu/./pages/fiatalszemmel/contents/blog/25045/pics/lead_800x600.jpeg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?