Ébredj fiatalság


Eddig és netovább!!!

Hiszem, hogy nekünk, fiataloknak is ki kell vennünk a részünket a politikai életből. Most már nem csak a szüleink feladata aggódni a jövőnkért, nekünk is aggódnunk kell egymás, és a még meg nem született gyermekeink jövőjéért.

Ébredj fiatalság!

Ideje a homokból kihúzni a fejünket, talpra állni, és elkezdeni a jövőnket úgy alakítani, ahogy azt a nagyjaink már előkészítették. Főleg most, jelen helyzet szerint. A saját hazánk életét nyomon követni, megismerni politikusainkat minden hitvallásukkal, elméletükkel, vezetni és győzni akarásukkal együtt. És csatlakozni. Megtanulni. Követni őket.

Hány fiatal fórumnak kell még tönkremennie, hány felesleges próbálkozást kell még tenni azért, hogy felébredjetek végre?!

Vagy végig akarjuk nézni, ahogy a nagyhatalmak lassacskán elveszik, összeroppantják, esetleg megsemmisítik azt, ami a miénk? Gyökértelenné kell válnunk egy jobb és szebb jövő érdekében?Félelemben akarjuk leélni a hátralevő életünket?Lehetetlen helyzetbe akarjuk sodorni társainkat és az utánunk következő generációkat?

Egymásra mutogatás helyett fogjuk meg egymás kezét!

Nincs később, nincs majd, nincs ráér az még.

Most van! Most…

Ideje felnőni!

Ébredj fiatalság!

https://fiatalszemmel.blogstar.hu/./pages/fiatalszemmel/contents/blog/24964/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?