A fiatalok tudatlanságára politikai vitanapot kezdeményez a Fidesz-KDNP


Nem vagyunk kellően tájékozottak, sőt...


A Fidesz-KDNP politikai vitanapot szándékozik tartani a migrációról és a kötelező betelepítési kvótáról, mintegy felnyitva a fiatalok szemét Európa jelenlegi helyzetéről.

Migráció
A lillafüredi frakcióülést követő sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a világot járó fiatalok fel sem tudják mérni mindazokat a veszélyeket, amelyek vár(hat)nak rájuk. A tájékoztatási kampány február 29-én kerül terítékre az Országgyűlésben.

Kvóta
Él egy nem nyilvános megállapodás az unió és Törökország között, miszerint közel félmillió embert telepítenek át Törökországból az EU-ba. Jövő héten a brüsszeli csúcstalálkozón derül ki, hogy mit tudnak még lenyomni a torkunkon. - Bízzunk benne, ezt nem. Azonban jelezném, Dimitrisz Avramopulosz sebtében levelet küldött Magyarországnak, miszerint a jóból minket sem hagynának ki, néhány jól szituált kirándulni vágyóval mi is gazdagodnánk, kezdjük is meg az országunkba invitálásukat.

Hogy érezzük, mennyire a szabad akarat van érvényben, amennyiben ez az "áttelepítés" nem valósul meg, Törökország kétszer is meggondolja, hogy megállítsa-e a felénk érkező hullámot.

Gondolatébresztőnek csak a margóra:
Nemzetközi becslések szerint, 30-38 millió vándor hagyta már el az otthonát egy szebb élet reményében.

Dimitrisz Avramopulosz
Dimitrisz Avramopulosz
https://fiatalszemmel.blogstar.hu/./pages/fiatalszemmel/contents/blog/24989/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?